Torsdagstrofén

Tävlingsledare är Carin Lewenhaupt

Torsdagstrofén på Orresta GK

Torsdagstrofén riktar sig till Dig som är:

Dam 55+ och Herr 60+

Torsdagstrofén är den klassiska tävlingen där seniorerna inom klubben möts varje vecka under sommaren. Slaggolf med hcp under lättsamma men tävlingsmässiga former där den trevliga samvaron mellan golfvänner är lika viktig som tävlingsresultatet.

• Torsdagstrofén omfattar 15 tävlingar av vilka de 8 bästa kommer att räknas
  • Som namnet säger, äger spelet främst rum på torsdagar (andra dagar kan förekomma)
  • Ingen handicapbegränsning.
  • Alla spelar från röd tee

Så här går det till:

Anmälan i GIT, senast 3 dagar innan tävling.

• Alla spelar från röd tee
  • Scorekort finns i receptionen

Efter spelad rond:

Scorekorten förs av medspelare, lämnas i receptionen. (påskrivna,  motlästa och kontrollräknade)

Inom ett par dagar hoppas jag kunna föra in resultaten i en excelfil, som kommer att finnas här och som skickas ut till alla.

Historik

Torsdagstrofén startade redan 2008 av Göran Sandberg och Margareta Jansson efter initiativ av Jan-Olof Norén. Den förstnämnde var tillsammans med Inger Neljestam tävlingsledare under de första elva åren. Första säsongen deltog 16 damer och herrar i Torsdagstrofén och segrade gjorde Hilkka Tjärnström. Andra året lockade Torsdagstrofén 22 deltagare och ökningen har fortsatt genom åren.

I år deltar 73 spelare.

Av de 16 som var med från starten 2008, har 8 spelare varit med i alla år och spelar även i år:

Ola Bergljung, Rolf Erlewing, Margareta Jansson, Olle Melin, Inger Neljestam, Jan-Olof Norén, Göran Sandberg och Hilkka Tjärnström.

• Segraren varje år får en inteckning i Torsdagstrofén, som är sponsrad av Bergo Tools

Torsdagstrofén

Vinnare