Ordförande har ordet

Jag heter Tony Dahl och är ordförande i Orresta GK!

Hej medlem!

Oavsett du har varit med oss i många år eller precis upptäckt golfen och vår fina hemmabana, så är det väldigt trevligt att ni har valt att vara medlemmar i Orresta golfklubb.

Jag tror det är många som sammanblandar golfklubben med anläggningen Orresta Golf & Konferens. Så nu när vi öppnar klubbens alldeles egna hemsida kan det vara på sin plats med ett förtydligande.

Orresta GK är en idrottsförening/golfklubb som bedriver golfaktiviteter som exempelvis tävlingar och juniorverksamhet och som är kopplat till Svenska golfförbundet. Orresta Golf & Konferens är ett företag som äger golfbanan och som driver en golf- och konferensanläggning.

Genom ditt medlemskap i golfklubben har du förmånen att spela på golfanläggningen och har vissa förmåner som exempelvis rabatter i shop och restaurang. Vi i styrelsen har ett nära och ömsesidigt samarbete med Orresta Golf & Konferens där vi kan framföra önskemål och synpunkter från vardera part.

Ni som varit medlemmar länge har säkert hittat just ert sammanhang att spela golf på Orresta. Det kan handla om att delta i Torsdagsgolf, Seriespel eller andra grupper eller partner som ni trivs att spela med.

Som ny medlem kan det vara knepigare om man inte känner så många. På hemsidan kommer vi därför att ha en flik som vi kallar ”Golfkompis” under Kontakt, för den som är intresserad att hitta någon att spela med.

Vi har även en lista med ”Faddrar” på anslagstavlan i receptionen som man kan anmäla sig till, med personer att kontakta för att komma i gång och bli tryggare i sitt spelande på Orresta. Den kommer också att finnas under Kontakt här på hemsidan.

Det var allt för nu och som det ser ut i skrivande stund så kommer det att bli aktuellt med golftävlingar från 1 juni.

Titta gärna på tävlingskalendern om någon tävling skulle intressera dig och glöm inte vår golfvecka med roliga tävlingar och trevliga aktiviteter!

Med förhoppning om en härlig golfsommar

Tony Dahl

Årsmötet 2021