Ordförande har ordet

Jag heter Tony Dahl och är ordförande i Orresta GK!

Hej medlem!

Oavsett du har varit med oss i många år eller precis upptäckt golfen och vår fina hemmabana, så är det väldigt trevligt att ni har valt att vara medlemmar i Orresta golfklubb!

Jag tror det är många som sammanblandar golfklubben med anläggningen Orresta Golf & Konferens så det kan vara på sin plats med ett förtydligande.

Orresta GK är en idrottsförening/golfklubb som är kopplat till Svenska golfförbundet. Orresta GK bedriver golfaktiviteter som tävlingar, juniorverksamhet mm liksom andra golfklubbar. Orresta Golf & Konferens  äger golfbanan och driver golf- och konferensanläggningen.

Vi i styrelsen har ett nära och ömsesidigt samarbete med Orresta Golf & Konferens där vi diskuterar önskemål och synpunkter från vardera part.

Genom ditt medlemskap i golfklubben har du förmånen att spela på golfanläggningen och har också en del andra förmåner som exempelvis rabatter i shop och restaurang och reducerad greefee på vissa banor.

Ni som varit medlemmar länge har säkert hittat just ert sammanhang att spela golf på Orresta. Det kan handla om att delta i Torsdagsgolfen, Västmanlandsserien eller andra grupper eller golfvänner som ni trivs att spela med.

Som ny medlem kan det vara knepigare om man inte känner så många. På hemsidan har vi en flik under Kontakt, som vi kallar ”Golfkompis”  för den som söker någon att spela med. Om du önskar stå med ditt namn där skriver du ett meddelande i kontaktformuläret, så lägger vi upp dig som ”golfkompis”.

Den stora händelsen i år, sker första veckan i augusti, då vi står värd för en internationell stortävling för damer, LETAS (LET Access Series), som är undertouren till Europatouren. Ni kommer väl hit och ser när de spelar på vår bana!

Titta gärna på tävlingskalendern om någon tävling skulle intressera dig och glöm inte vår golfvecka med roliga tävlingar och trevliga aktiviteter!

Med förhoppning om en härlig golfsommar

Tony Dahl