Damerna

Damerna på Orresta GK

Vårt mål är att damerna på Orresta GK ska känna sig välkomna och skapa tillfällen för golfande damer att träffas och  lära känna andra damer i klubben.

Damernas representanter är Carin Lewenhaupt och Eva Holm som sitter i styrelsen och Anna Piehl som representerar damerna i Tävlingskommittén.

Aktiviteter för Damerna 2024

• Upptaktsmöte blir 15 april 2024
  • Damträning kommer att erbjudas alla
  • Vi fortsätter med seriepel/helg och för dem som önskar vara med även seriespel/singel. Datum för seriespel läggs ut på hemsidan tillsammans med information om singelspelet.
  • Seriespelsavslutning tillsammans med herrarna med lunch före kommer att ordnas den 15 september.
  • Välgörenhetstävlingen Gökottan till förmån för Barncancerfonden, (parspel) Dam/Dam, Herre/Herre, Herre/Dam anordnas den 19 maj med start kl 6.30-8.30.
    Spelform: 6 hål greensome/6 hål foursome/6 hål bästboll.
  • Alla Damer och Alla Herrar 2023 blir ons 10 juli med l 18 hål bästboll, och 9 hål foursome.
  • KM för damerna blir samma helg som herrarna 10-11 augusti. Damerna som spelar 18 hål spelar på söndagen 11 augusti och avslutas med gemensam prisutdelning.