Aktuellt!Juniorerna

Händelserik vecka för juniorerna på Orresta!

Veckan började med golfläger där 24 glada ungdomar fick lära sig golf under roliga former.  Lägret avslutades med att deltagarna fick hälla vatten över ledaren Johan som behövde svalka av sig lite i värmen.

Västmanlandsserien för juniorer

Under tisdagen spelades Västmanlandsserien för juniorer där flera av våra juniorer nådde framgångar.  Bästa brutto hade Elliot Söderberg som bara behövde 68 slag för att ta sig runt på Frösåker GK.  Efter avdrag av hcp landade Elliot på 62 slag vilket resulterade till en 2:plats.

Vinnaren Viktor Kristiansson från Fullerö GK sköt 58 netto. Övriga deltagare från Orresta var Isidor Nilsson som kom på en 13:e plats med 72 slag netto och sen på en 35:e plats kom Oliver  Söderberg som hade det lite tyngre denna dag.

TeenCup gruppkval på Fagersta GK

Lörd 1 juli tävlade Leo Persson, Isidor Nilsson, Oliver Söderberg och Elliot Söderberg i TeenCup gruppkval på Fagersta GK och även där hade Orresta GK stora framgångar.

Leo kom på 3:e plats i klassen pojkar 13 år. Oliver tog chansen till revansch från tisdagens tävling och spelade så bra att han vann sitt gruppkval pojkar 14 år och tvåa blev Isidor Nilsson. Elliot Söderberg verkar vara i god form då han även på Fagersta GK gick under banans par. Denna gång blev det 69 slag brutto vilket gjorde att han vann klassen pojkar 16 år.

Regionskval 9 aug på Avesta GK

Vidare till regionskval som spelas 9:e aug på Avesta tog sig Elliot, Oliver och Isidor och där hoppas vi att de spelar bra så de tar sig vidare till Riksfinalen som går i Varberg 2-3 september !