Nyheter

Lyckad Gökotta för Barncancerforskningen!

Senaste nytt!

60 000 kr till Barncancerfonden!

Tusen tack till alla tävlande och sponsorer som gjorde det möjligt för Orresta GK att bidra med 60 000kr till Barncancer fonden!
Vi möttes upp denna tidiga majmorgon för att höra fåglarna sjunga och slå ett slag för en god sak. Så passande att det dessutom var i Ottan av fågelsångsnattendå hela Sverige lyssnar till fåglarnas sång en hel natt.

26 lag ställde upp i den tidiga morgonen för att spela Greensome/Foursome/Bästboll. Förutom själva tävlingen var det många tävlingar i tävlingen: närmast hål på alla korthålen, närmast hål på 2 slag på tre par-4 hål, närmast repet och längsta drive.

Prisutdelningen inleddes av Carin Lewenhaupt (barnläkare) som berättade lite om Barncancer och vilka fantastiska framsteg forskningen har gjort och gör tack vare de bidrag som kommer in på olika sätt. Erik Janze, (ordf. Tävlingskommittén) höll i prisutdelningen på ett förtjänstfullt sätt!

Lag Jernberg/Jernberg vann men kunde tyvärr inte stanna på prisutdelningen utan hade ett ombud, Anita Tangen, som fick ta emot pris och applåder. Prisutdelningen avslutades med auktion på en golfbag med skoväska (värde 5000kr) skänkt av Lindeberg.

Våra sponsorer hade varit så generösa så att t o m alla deltagare fick pris. På så sätt kunde alla intäkter från sponsorer, tävlingsavgifter och övriga gåvor gå till Barncancerfonden!  60 000 kr!  Helt fantastiskt! 

Återigen
Stort Tack med hopp om att vi ses nästa år igen!

Länk till Bildgalleri från tävlingen!

Orresta GK

 

Styrelsen

Kontakta Styrelsen
Orresta GolfklubbBjörksta, Orrestagård, 72596 Västerås0171-443220orrestagk@gmail.com